Produktinfo Træningssko til styrketræning mv. i fitnesscenter. Anatomisk indersål, overdel i yakskind. Fås i 4 farver. Str. 40-46.

Biom uden jordforbindelse

Trods det smarte design, den gode komfort og den glimrende ventilation skyder Biom Train desværre lidt ved siden af.

Ecco Biom Train | |

Konklusion: Trods det smarte design, den gode komfort og den glimrende ventilation skyder Biom Train desværre lidt ved siden af. Til styrketræning vil vi til enhver tid foretrække et par håndboldsko eller lignende simpelt fodtøj med en helt flad sål.

Pris: 1.200 kr.

www.ecco.com

Den er tænkt til styrketræning i fitnesscenteret og gør mange ting godt, men desværre også en enkelt rigtig skidt. Det gode er blandt andet, at overdelens yakokseskind er så utrolig blødt og lækkert, at skoen nærmest kærtegner foden. Det er også et kæmpe plus, at Biom Trains sål er hård og fast.

For at kunne stå stabilt under virkelig tunge løft må sålen på en fitnesssko ikke være blød og eftergivende. Desværre mister skoen jordforbindelsen – helt bogstaveligt – fordi den ellers faste og funktionelle sål er alt for høj. Det er ikke ideelt at være klodset så meget op, mens man løfter tunge vægte. Får Ecco skåret lidt af sålehøjden, står firmaet til gengæld med et super produkt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: