Hvad? Styrketræningssko med stabiliserende velcrobånd hen over vristen. Afstivet mellemsål. Vægt: 339 gram (str. 42).

Bundsolid sko til tunge løft

Inov-8 rammer plet med nytænkt og komfortabel styrketræningssko.

## Inov-8 Fastlift 335 | |

Plus: Overlegen sålkonstruktion og komfortabel pasform.

Minus: Lidt ‘billige’ materialer.

Pris: 1.300 kr.

Konklusion: Skoen er fantastisk at styrketræne i. Det er primært under tunge løft, at den gennemtænkte sål kommer til sin ret, men skoens øvrige kvaliteter gør, at den generelt er en fornøjelse at træne i.

www.inov-8.com

Dyrker du crossfit eller almindelig styrketræning, vil du elske skoen her.

Sålen er konstrueret, så du kan lægge ekstra mange kræfter i squats, lunges og andre tunge benøvelser. Modsat almindelige gummisko er der stenhårde ‘søjler’ i hælen, som forhindrer mellemsålen i at blive presset væk under dig.

Følelsen af udæmpet kraftoverførsel er umulig at beskrive, for det er vildt, så meget det giver at have løftet hælen en smule over jorden og plantet på en bundsolid platform.

I erkendelse af at de færreste motionister nøjes med at lave tunge benøvelser, har Inov-8 designet skoen, så den er ganske fleksibel under forfoden. Det gør, at den sagtens kan bruges under alle de øvrige øvelser, som typisk indgår i crossfit, fx cirkeltræning og andre former for fyrig træning. Selv hurtige sprinttræningssekvenser fungerer ganske udmærket i Fastlift-skoen.

Med den rare, bløde overdel og solide klassiske snøring – der ydermere suppleres af en bred velcrorem for ekstra godt hold omkring vristen – sidder den både fremragende på foden og sikrer en dejlig komfort.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: