Det vildeste luksus-grej til hjemmetræningen

Vil du overbevise kæresten om, at I skal have en romaskine eller kondicykel i stuen, så er det måske de her løsninger, du skal præsentere.

19. maj 2016 af Jesper U. Larsen

Slut med at gemme træningsmaskinen væk i kælderen – nu skal udstyret både være funktionelt og se godt ud. Vi har fundet 4 eksempler på trenden.

1. Designer-håndvægte

Et stativ med håndvægte pynter ikke just i stuen. Det har tyske Hock forsøgt at ændre på og er kommet op med disse designervægte i rustfrit stål, nøddetræ og aluminium. Du kan også få et stativ i samme stil. Set til 13.600 kroner (20 kilo-sæt)

2. Kabeltårn deluxe

Firmaet NOHrD står bag en hel serie af fitnessudstyr, som er designet til at blende ind i hjemmet. Kabeltrækstationen kan bruges til et hav af øvelser – og i denne slanke udgave kræver den kun begrænset med plads. Fås i forskellige farver og træsorter. Set til 12.995 kroner (ask)

3. Ro som Frank Underwood

Efter at den her været med i serien ’House of Cards’ er WaterRower'en blevet et kæmpehit. Romaskinen fås i flere forskellige træsorter og er netop kommet i en sort ”shadow”-udgave. Det er vand, der yder modstanden, hvilket giver en meget realistisk rotræning og en behagelig lyd. Set til 13.495 kroner (nøddetræ)

4. Verdens dyreste kondicykel

Hvis penge ikke er et problem, så kan du kaste dem efter verdens dyreste kondicykel. Naturligvis fra Italien, udført i karbon og glasfiber og i et helt unikt design. Den kan ikke rigtig noget, en almindelig motionscykel ikke kan, men den står godt til designermøblerne. Set til 63.700 kroner (Carbon model)

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: