Få motivation til træningen med Aktiv Træning

Nu kan du få masser af motivation til din træning med en smart aktivitets-tracker, der både tæller dine skridt, holder styr på forbrændte kalorier, analyserer din søvn og måler din puls – og meget mere. Og så koster den kun 99,50 kr.

12. august 2019

Det er sjovest at motionere, når man kan se, at man får noget ud af sine anstrengelser. Det giver nemlig masser af motivation og energi følge med i, hvor meget man får rørt sig, og hvor mange kalorier man forbrænder i løbet af dagen. Derfor er de geniale aktivitets-trackere på kort tid blevet superpopulære, og lige nu kan du få en lækker model sammen med Aktiv Træning.

Den smarte aktivitets-tracker tæller både dine skridt, viser hvor langt du har gået, måler din puls, analyserer din søvn og registrerer, hvor mange kalorier du forbrænder. Og du kan holde øje med det hele på trackerens display.

SMART AKTIVITETS-TRACKER + 3 NUMRE AF AKTIV TRÆNING: 99,50 KR.

Aktivitets-trackeren er utroligt nem at bruge. Du downloader bare app’en til din smartphone, indtaster din alder, højde og vægt – og så er du i gang. Det er også på app’en, hvor du kan indtaste dine mål. Aktivitets-trackeren kan registrere 21 forskellige motionsformer, så hvis du for eksempel har en ambition om at gå 10.000 skridt eller cykle en halv time hver dag, vælger du det i app’en, og så kan du følge med på aktivitets-trackeren. Smart.

Aktivitets-trackeren har også optisk pulsmåler. Det betyder, at du hele tiden kan følge din hjertefrekvens, og på app’en kan du se dens udvikling i løbet af døgnet.

Aktivitets-trackeren kan desuden registrere, hvordan du sover. En god nats søvn er utroligt vigtig for din sundhed, og ved at registrere dine bevægelser i løbet af natten kan trackeren analysere din søvn. Næste morgen kan se, om du får den lette og dybe søvn, du har brug for, eller om der er noget ved dine svovevaner, du bør ændre.

Derudover har aktivitets-trackeren en lang række andre funktioner – for eksempel:

  • Touch-screen, så du kan swipe gennem en nem menu.
  • Du kan modtage beskeder som sms’er, messenger, Twitter, Skype og mange flere på trackeren, når du træner. Hvis nogen ringer, kan du også se deres navn i displayet.
  • Du kan sætte trackeren til at vibrere, hvis du har været inaktiv fx en time.
  • Trackeren synkroniserer automatisk med din telefon via bluetooth.
  • Nemt overblik over daglig, ugentlig og månedlig aktivitet.
  • Trackeren har en funktion, der kan få din telefon til at sige en lyd, hvis du ikke kan finde den.

VIL DU OGSÅ give din motivation et kæmpe løft – og holde med din sundhed samtidig? Lige nu kan du få den smarte aktivitets-tracker sammen med 3 numre af Aktiv træning for KUN 99,50 kr. (+49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Læs mere om det skarpe tilbud lige her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: