Produktinfo Rembaseret træningssystem. De vejrresistente nylonremme er længdejusterbare. Taske, manual og dvd med øvelsesbeskrivelser mv. medfølger. Dørfæste til 229 kr. købes separat.

Fikst remdrevet styrke-grej

Sjov, funktionel hjemmetræning får en helt ny – og yderst effektiv dimension – med det ultrakompakte og uopslidelige TRX-træningssystem.

28. oktober 2011

## TRX Suspension Training Pro | |

Brugervenlig: Brugen foregår som en leg, når først det hele er på plads.

Kvalitet: TRX Suspension Training virker uopslidelig – et stort plus ved udendørs brug.

God til prisen: Alle pengene værd, uagtet det nok især er idéen, der koster.

Konklusion: Det kompakte TRX-system er perfekt til rejsen. Men i lige så høj grad er det hjemme et super effektivt træningsredskab til funktionel styrke. Coremuskulaturen er konstant i centrum, og øvelserne er langt mere udfordrende, end det lige ser ud til ved første øjekast.

Pris: 1.649 kr.

www.activeaid.dk

TRX Suspension Training Pro

Er det ikke lidt dyrt for sådan en gang remtøj? Den kommentar mødte vi flere gange, når vi viste venner og bekendte træningsudstyret fra amerikanske TRX. Og jo, umiddelbart er de små 2.000 kroner, som det koster at købe hele kittet, vældig mange penge. Problemet – om man så må sige – er bare, at udstyret er helt umanerlig godt, og derfor tøver vi heller ikke med at anbefale TRX på det varmeste.

Grundidéen i det ultrakompakte træningsystem er, at du udnytter din egen krop som vægt, mens remsystemet fungerer som et ankerpunkt, som du enten holder fast i med hænderne eller fæster fødderne i. Med afsæt i denne forankring er grundlaget skabt for en uhyre effektiv omgang styrketræning, hvor du både får udfordret de store muskelgrupper til grænsen af deres ydeevne og aktiveret de mange små muskler, der primært tjener kroppens samlede stabilitet.

Netop stabilitetstræningen er en af de centrale detaljer ved TRX-systemet, der via sine bløde remme tvinger dig til aktivt at stabilisere kroppen, mens du udfører armstrækkere, kropshævninger og nogle af de andre øvelser, som illustreres i det medfølgende materiale.

Selve remsystemet er uhyre nemt at tage i brug, for en solid gren eller stolpe et par meter over jorden er alt, hvad du behøver som fæste for den integrerede løkke. Vil du træne indendørs, kan du købe et ‘anker’, som enten kan fæstes i døren eller i en solid vindueskarm. Herefter er det bare at justere de 2 remmes længde, så løkkerne svæver i den anbefalede højde over jorden, og give dig i lag med batteriet af øvelser.

I starten kan det være lidt svært at få taget på de mere komplekse af øvelserne. Men efter kort tid var selv de mest ukoordinerede af vores testere i stand til at få fuldt udbytte af selv umiddelbart komplekse øvelser. Sammenlignet med traditionelle håndvægte ligger den primære udfordring i at dosere belastningen helt rigtigt, så øvelsen hverken er for let eller for hård. Men man får hurtigt fornemmelsen. Og hele vejen igennem programmet er du sikker på at få godt og grundigt fat i hver eneste muskel.

>> Få 4 benhårde TRX-øvelser her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: