Før du køber træningstaske: Det her skal du kigge efter

Der er mange faldgruber, når man skal have en ny træningstaske. Tjek vores guide, så du ikke køber den forkerte.

3. oktober 2017 af Jesper U. Larsen

Det er nemt at lade sig styre af udseendet, når man skal købe en ny træningstaske - og det er farligt. På den måde kan du nemlig hurtigt ende med en mægtig flot taske, der er hamrende upraktisk, og som du vil irritere dig over, hver gang du skal slæbe den med i centeret. Her er nogle overvejelser, du bør gøre dig først.

#1 Størrelse

Større er ikke bedre, når det gælder træningstasker. De færreste slæber alverdens kluns og grej med til træning, så undlad at købe en stor weekendtaske, som skal mases ind i de små skabe, som fitnesscentrene typisk tilbyder. Find i stedet en taske, der lige nøjagtig opfylder dit pladsbehov.

#2 Funktioner

Omklædningen kan være en tidsrøver, men du sparer tid, hvis du har pakket din taske strategisk og ved, hvor du kan finde høretelefoner, hængelås, strømper og andet løsøre. Her er en taske med flere inderlommer guld værd, frem for en taske hvor alle dine ting ligger og roder rundt i bunden.

#3 Materiale

En undersøgelse i britiske fitnesscentre viste et tårnhøjt indhold af bakterier i 60 procent af taskerne, og hver tredje indeholdt sågar afføringsbakterier. Derfor er det vigtigt at vælge en taske i et materiale, der er nemt at rengøre. I den britiske undersøgelse var tasker af læder større bakteriebomber end tasker af fx nylon.

#4 Fleksibilitet

Tasken skal være nem at transportere, uanset hvordan du kommer til og fra centeret. Er der fx skulderrem, eller er hankene så lange, at du kan svinge tasken på ryggen som en rygsæk, når du skal cykle hjem? 

Mangler du en sportstaske? Få en Salomon-taske til EKSTREM nedsat pris sammen med Aktiv Træning.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: