Elastisk 3 elastiske partier på håndryggen øger bevægeligheden.

Gennemtænkt fitnesshandske

Gennemtænkte og gode handsker som både passer både til styrke- og til konditionstræning i fitnesscenteret.

GripGrab fitnesshandske | |

Konklusion: Godt og billigt produkt til dem, der foretrækker at styrketræne med handsker på. GripGrab har fundet et fornuftigt kompromis med en slidstærk og samtidig elastisk, velsiddende og ventileret handske.

Pris: 199 kr.

www.gripgrab.dk

Er du træt af hård hud og vabler på fingrene? Så kan et par gode fitnesshandsker være løsningen. Og Grip- Grabs seneste bud – Men’s Fitness-handsken – hører bestemt til i den kategori. Producenten har tænkt mange fine detaljer ind i handskerne, og vi oplevede, at de fungerede så godt, at handsken som regel fik lov at blive på, selv når vi skiftede fra håndvægtenes grove og rillede håndtag til mere håndvenlige greb på fx romaskiner og kabeltårne.

Hænderne koger ikke over inde i handsken, fordi materialet i håndfladen og på håndryggen har ventilationshuller. Yderligere plusser er, at de områder, hvor slitagen er størst, er forstærkede – og oversiden af tommelfingeren er lavet i et blødt materiale til at tørre sved af med.

PRODUKTINFO:

Fitnesshandsker af nylon, kunststoffet PU, bomuld og elastan. Fås i størrelse S til XXL. Er relativt små i størrelserne.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: