Produktinfo Crossfitsko med 4 mm hældrop. Flekszoner i sålen. Vægt: 195 gram.

Sutter til centeret

Specialskoen til crossfit og styrketræning er gennemtænkt og velfungerende.

## New Balance Minimus | |

Funktion: Skoen er fremragende til funktionel styrketræning.

Pasform: Der er god plads foran. Hælgrebet kunne være bedre.

God til prisen: Skoen virker slidstærk og robust og vil holde længe.

Konklusion: Bortset fra et lidt svagt hælgreb er Minimus-skoene fra New Balance et super bud på træningssko til crossfitteren og andre, der blander kardio og styrketræning. Især den gode kontakt med underlaget og fornemme ventilation gav os smil på læberne.

Pris: 1.000 kr.

www.newbalance.com

New Balance Minimus

Skoen er baseret på New Balances populære sko til natural running. Det betyder, at fødderne kun befinder sig få millimeter over gulvet, og at sålen er meget fleksibel. Den kombination er perfekt under styrketræning og eksplosive sprinter.

Uanset om vi lavede tunge squats, sparkede fra i roergometeret eller på anden måde udfordrede skoen, oplevede vi den som en kompetent medspiller, der understøtter træningen perfekt. Medvirkende årsag er den gode bredde omkring forfoden, så foden kan udvide sig og dermed fordele trykket og balancen over en god stor flade.

Solide forstærkninger ved tåspidsen gør skoen robust. Og så er den så enormt luftig, at du undgår svedige fødder selv i overophedede træningslokaler. En lille svaghed er hælgrebet, der ikke er helt i top. Det var kun en ulempe under specielle øvelser som bakkesprinter og tunge skub.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: