Hvordan vælger jeg gode sportsbriller?

Jeg skal ud at købe nye sportsbriller. Men hvad skal jeg egentlig kigge efter?

En sportsbrille er ikke bare en sportsbrille. Det er de små detaljer, som gør hele forskellen, og i detaljerne den gode brugsoplevelse ligger.

Vi har derfor zoomet ind på nogle af de vigtigste funktioner:

  • 1. BRUDSTYRKE Flere stel er designet til at gå fra hinanden ved stød eller tryk – i stedet for at knække – så de nemt kan samles igen.

  • 2. NÆSESTYKKET I mange tilfælde er det justerbart for at sikre optimal placering på næseryggen.

  • 3. VENTILATION i eller omkring linserne hindrer brillen i at dugge til. Det er uvurderligt under hård træning.

  • 4. BRILLESTÆNGER, der går ned bag øret, holder brillerne ekstra godt på plads.

  • 5. LINSERNE kommer i et væld af forskellige former og farvenuancer for at optimere beskyttelsen mod lys og træk. Det er ofte kvaliteten af linsen, der afgør, hvor dyr brillen er.

  • 6. STELLET Wrap around-designet, hvor stellet buer lidt indad og følger ansigtsformen, sikrer god, tæt pasform.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: