Fakta: Lille, kompakt videokamera. Vandtæt. 1080/30sek optagelser og 5 megapixl stills. GoPro Hero kan monteres stort set alle steder, fra cykelhjelmen til skien.

Lille actioncam til lille pris

GoPros mindste action kamera har begrænsninger, men er godt til prisen.

## GoPro Hero | |

Plus: Billig, letbetjent, robust og hæderlig billedkvalitet.

Minus: Ringe stillbilledfunktion, ingen wi-fi, ikke muligt at skifte batteri.

Pris: 999 kr.

Konklusion: GoPro Hero har klare begrænsninger, men er behovet kun at filme på amatørniveau, er det et af de bedste bud på et billigt, enkelt og meget robust action kamera på markedet.

www.gopro.com

GoPros nye prisstærke action kamera koster næsten en tredjedel af den næstbilligste model, men det kan i princippet det samme – nemlig filme dine actionudfoldelser i glimrende kvalitet. Og kameraet har samme type beskyttende hus som de dyre modeller. Det tåler således vand, stød og støv.

Men du må også acceptere ‘mangler’ ift. de dyrere udgaver: Du kan ikke tage kameraet ud af huset, og det kan kun betjenes, når klappen er slået ned. Du skal indstille det via et lillebitte display, som er svært at aflæse.

Du kan montere de samme holdere, som findes til de dyrere modeller, men du kan ikke skifte batteriet eller tilslutte det samme ekstraudstyr.

Der filmes i fuld HD-opløsning med 30 billeder i sekundet. Her er kvaliteten god og uden rystelser, men hastigheden er uegnet til rigtig hurtige actionshoots. Går det hurtigt, kan du filme i lavere opløsning med 60 billeder i sekundet, men det afspejles tydeligt i opløsningen på en stor skærm.

Stillbilleder har en opløsning på blot 5 megapixels, og her er du bedre tjent med din smartphone. Til gengæld kan du skyde med 5 billeder i sekundet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: