Fakta: Løbesko til den neutrale løber. Vægt: 304 g (str. 44).

Blød og hurtig løbesko oplevelse

Sauconys nye løbesko forener god komfort med god dynamik.

## Saucony Triumph ISO 2 | |

Plus: Godt snøresystem. God balance mellem blødhed og respons.

Minus: Meget stor forfod. Glat på fedtet underlag.

Pris: 1.600 kr.

Konklusion: Saucony Triumph ISO 2 er en fornem løbesko med en velsiddende overdel og en mellemsål, der er både let, blød og responsiv. Skoen er et luksusvalg for den neutrale løber, men giver også støtte nok til dig, der falder lidt indad på foden.

www.saucony.com

Sauconys store satsning i 2016 hedder Everun. Navnet dækker over en ny mellemsål med et højt energy return, eller fjedereffekt. Sålen er placeret tæt under foden for at forstærke effekten. Og det virker faktisk.

Skoen rammer en god balance mellem spændstighed og blødhed. Den er blød uden at blive svampet. Sammen med den lave vægt (304 gram), den moderate højdeforskel på hæl og forfod (8 mm) og en ny, mere smidig forfod giver det en dynamisk sko, der til trods for meget dæmpning er god at løbe stærkt i. Skoen yder pga. en bred læst og en solid hælkappe o.k. støtte.

Overdelen er rummelig, og især i forfoden er der meget plads. Heldigvis kan skoen – takket være et velfungerende snøresystem – strammes rigtig godt til. Ydersålen er glimrende på tørt og fast underlag. Bliver det vådt eller smattet, har den ikke meget at byde på.

>> Læs vores omfattende test af de nyeste løbesko og få svar på alle dine spørgsmål om valg af løbesko LIGE HER. <<

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: