Derfor er ét par løbesko ikke nok

Her er en hemmelighed, som alle løbere bør kende, uanset niveau: Med en udvidet løbeskosgarderobe, får du mere ud af din sport. Og i det lange løb (fik du den den?), sparer du endda kroner og ører. Se hvorfor her.

1. juni 2018 af Benjamin Native Studio for Diadora

Ligesom du ikke kan hoppe på en bedstemorcykel, når du skal udfordres af skovens snoede mountainbike trails, kan du heller ikke nøjes med ét par løbesko til alle former for løbeaktiviteter.

Ved at vælge mindst to par løbesko, der er målrettet de forskellige løberuter og træningsformer, som du veksler imellem, får du den lækreste løbeoplevelse, der booster din performance og reducerer risikoen for skader. Så sikrer du også, at løbeskoene har en længere levetid, da det lynhurtigt slider, hvis en model ikke konsekvent bruges til det, den er designet til.

Diadoras Blushield-teknologi, der har den fantastiske evne, at den tilpasser sig din fodform og løbestil (og ikke omvendt), tilbyder dig nu som noget nyt og spændende muligheden for at kombinere op til tre forskellige modeller, og det gælder uanset, om du gerne vil i gang med at løbe eller er mere erfaren.

Se dem her: 

Til den almindelige løbetur: Mythos Blushield 2

Den klassiske løbesko, der yder optimal støtte og er kendt for at være lige så komfortabel som en sutsko, så du kan løbe længere og mere effektivt, hvilket er en fordel, når du skal træne din udholdenhed – også til dit første eller næste maratonløb.

Til den hurtige løbetur: Mythos Blushield Fly

Den nye letvægtersko på bare 290 gram er designet til de løbeture, hvor du træner på at forbedre din tid. Samtidig er den også god til dig, der er i den lavere vægtklasse, fordi den indeholder alle de ikoniske elementer af Blueshield-teknologien, som løbere elsker, men minus overflødig vægt.

Til løbeturen, der kræver ekstra stabilitet: Mythos Blushield Elite

Løbere, der har brug for ekstra stabilitet, er i større risiko for at blive skadet på løbeturene. Derfor har de brug for en løbesko med stabilitet, ekstra meget støddæmpning og hjælp til at udligne asymmetri, hvilket denne slidstærke model giver. Af samme grund er den også perfekt til dig, der befinder dig i den højere vægtklasse.

TIP! Følg Diadora på Facebook eller Instagram her, hvis du altid vil være opdateret på mærkets seneste nyheder.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: