Produktinfo Egnet til: Let til kraftig pronationVægt: 316 gram

Fortræffelig allrounder

Med LunarGlide-skoen her har Nike ramt plet og skabt en løbesko, der både imponerer fartfreaks og komfortløbere.

26. oktober 2012

## Nike Lunarglide+ 3 | |

Funktion og pasform: Nike Lunarglide+ 3 ser smart og indbydende ud. Og fascinationen mindskes ikke af at tage den i hånden, for den lave vægt imponerer. Det samme gør pasformen. Overdelen slutter tæt rundt om foden, mens hælkappen, der umiddelbart forekommer lidt klejn og overpolstret, ved korrekt snøring er klippestabil og holder sko og fod sikkert forbundet. Et lidt smalt snit omkring midtfoden er med til at forstærke indtrykket af, at her er tale om en sko, der ønsker at samarbejde med dine fødder.

Lunarglide er en fortræffelig allrounder. Skoens fine støddæmpning leverer komfort på alle underlag, og sålen bider i såvel asfalt som grus og skovstier. Mellemsålen er nytænkende og konstrueret, så skoens yderside er blødest, mens indersiden er forholdsvis fast. Det sikrer en god dynamik ved alle hastigheder og betyder, at skoen både egner sig til neutrale løbere og løbere med overpronation.

Konklusion: LunarGlide+ 3 er en fremragende allrounder, der henvender sig til et bredt spektra af løbere. Den lave vægt indbyder til fart, men også rolige ture er en fornøjelse på grund af den nytænkte mellemsål. Prismæssigt hører den til blandt testfeltet billigste sko, og vi kan simpelthen ikke finde på noget dårligt at sige om den.

Pris: 1100 kr.

www.nike.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du gerne opnå med din træning i løbet af det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: