Fakta: Neutral løbesko med vandafvisende refleksoverdel. 313 gram.

God allrounder

Nikes klassiske Pegasus viser, at gode løbesko ikke behøver at koste kassen.

15. december 2014

## Nike Pegasus 31 | |

Plus: God pasform. God komfort og effektiv Shield-overdel. Rigtig god pris.

Minus: Lidt stiv overdel pga. Shield-konstruktionen.

Pris: 950 kr.

Konklusion: En god allrounder til både nye og garvede løbere uden stort behov for pronationskontrol. Med sin vandafvisende overdel er den en fin vinterløbesko med en sål, der sikrer vejgreb på såvel asfalt som stampet sne.

www.nike.com

Nikes Pegasus-sko er en klassiker, men her i version nummer 31 er den blevet iklædt nye gevandter. Det er stadig en relativt enkel sko uden alle de detaljer, der kendetegner dyrere modeller, men både mellemsål og overdel er blevet ændret.

Mellemsålen er nu en snas fastere, men stadig superkomfortabel. Særligt hælens støddæmpning er formidabel. Overdelen har i den testede udgave Nikes Shield-materiale, som er vandafvisende. På smattede vinterstier holder det fødderne tørre. Samtidig gør det skoen lunere i vinterkulden – men det betyder dog også, at overdelen føles lidt stiv.

Funktionelt gør det nu ingen forskel, for det velfungerende snøresystem og en god stabil hælkappe sikrer, at skoen både sidder godt fast om foden, og at komfortoplevelsen – også takket være støddæmpningen – er fornem.

Nike har holdt fast i deres velkendte Waffle-ydersål, og det er godt, for den er en af markedets bedste. Den bider suverænt på fx grus og jord uden at føles som traktordæk på faste underlag.

Se også vores store test-univers, hvor vi tester løbesko.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du gerne opnå med din træning i løbet af det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: