Farven kan man altid diskutere, men Adidas spritnye Adios Sub2 er måske skoen, der kan bryde den magiske 2 timers grænse på maraton. 

Her er skoen, der skal løbe marathon under 2 timer

Adidas har kørt en stribe nye teknologier i stilling i forbindelse med deres helt nye Adizero Sub2 sko, der blev lanceret i forbindelse med Tokyo Marathon. Og du kan også snart få fingre i den.

25. februar 2017 af Lasse Lyhne

Mens Nike har fået mest opmærksomhed med deres Breaking 2 koncept, har Adidas puslet med et lignende projekt siden 2012. I forbindelse med Tokyo Marathon i søndags lancerede tyskerne den sko, der ifølge dem skal bruges til at løbe et marathonløb på under 2 timer.

Adidas Adizero Sub2

Adizero Sub2, som den hedder, gør brug af en stribe nye teknologier. Mest interessant er det nye Boost Light materiale - det lidt flamingolignende skum, der udgør mellemsålen på skoen. Boost Light har de samme fjedrende egenskaber som Adidas populære Boost, men er meget lettere.

150 gram

Ifølge Adidas vejer den version af Adizero Sub2, som Wilson Kipsang bruger 150 gram, hvilket er ca. 80 gram lettere end Adizero Adios-skoen, der blevet båret ved de seneste 5 marathon-verdensrekorder.

Derudover er overdelen lavet i en ultralet og tynd et-lagsmesh, mens ydersålen er beklædt med et micronet af Continental gummi, der giver et godt greb på asfalt.

2 minutter hurtigere!

Ifølge tidligere undersøgelser kan den vægtbesparelse alene skærer 1,5 - 2 minutter af marathontiden! Wilson Kipsang har en personlig marathonrekord på 2.03.13 (sjette hurtigste marathontid i verden), så med de nye sko nærmer vi os de magiske 2 timer.

Adidas Adizero Sub2 bliver sat til salg senere i år - formentligt til sommer.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: