Mystisk hul. Det øverste snørehul sidder et besynderligt sted, men der er mening med galskaben.

Hvad er det øverste hul til?

Jeg har tit tænkt over, hvad det øverste og lidt asymmetrisk placerede hul i løbesko skal bruges til. Hvem har brug for at køre snørebåndet helt derop?

20. september 2013 af Jannik Petersen

Det øverste snørehul bruges af dem, der anvender den såkaldte

snørelås

til at få løbeskoen til at sidde helt tæt og fast under træning.

Snørelåsen gør, at skoen griber bedre fat om hælen, og den forhindrer skoen i at skrabe hælen øm eller til blods. Snørelåsen sikrer også, at du får det optimale ud af støddæmpningen og den eventuelle pronationsstøtte, fordi skoen hele tiden sidder optimalt på din fod.

Sådan laver du en snørelås:

1) Snør skoen på normal vis helt op til skoens næstsidste snørehul. Kør nu snørebåndet gennem det sidste asymmetrisk placerede hul i samme side.


2) Lav en tilsvarende løkke ovre i den anden side. Kryds så snørebåndet over, og før det gennem løkken på den anden side. Gør det i begge sider.


3) Nu kan du stramme op i snørebåndene og binde din sædvanlige sløjfe. Med snørelåsen vil din løbesko aldrig mere være løs og svuppende, mens du træner.


Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.

Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: