Fakta: Letvægtstræner med åndbar overdel og blød sål. Vægt: 203 gram (str. 44).

Komfortabel racer

Nike Lunar Tempo er en herlig hurtig og let sko til intervaller og konkurrencer.

## Nike Lunar Tempo | |

Plus: Lav vægt, blød dæmpning og o.k. greb.

Minus: Lidt stiv overdel og ikke meget plads til tæerne.

Pris: 1.000 kr.

Konklusion: Nike Lunar Tempo er ikke en revolution, men en vellykket evolution bygget på Nikes Lunar Racer. Med sin lave vægt og bløde støddæmpning er den et perfekt valgt til intervaller og konkurrencer.

www.nike.com

Nikes Lunar Tempo er skabt i samarbejde med den hippe københavnske løbeklub NBRO, der ønskede en let og dynamisk løbesko til hurtige træningsture og landevejskonkurrencer.

Skoen er på mange måder en overbygning på Nikes populære Lunar Racer. Den deler de samme kvaliteter og er meget let (203 gram), samtidig med at der er puttet masser af dæmpning under skoen.

I forhold til racerskoen har Lunar Tempo fået et lidt større hældrop og lidt mere og lidt fastere mellemsål. Det giver en mere støttende sko, der hjælper dig mere gennem hvert løbeskridt – altså sammenlignet med racerskoen.

I forhold til en klassisk mængdetræningssko er der ikke meget at komme efter. Den største forbedring er i vores øjne dog de profilerede gummisektioner i ydersålen. De ser ikke ud af meget, men giver alligevel et væsentlig bedre greb i vådt føre, end racerskoen byder på.

Overdelens materialer er ret stive, og skoen sidder tæt om foden. Det er godt over vristen, men forfoden føles lidt flad og klemt. Det fik nogle testere til at snakke om lidt klemte tæer.

Se også vores store test-univers, hvor vi tester løbesko.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: