Produktinfo Løbesko med Adaptive Fit, der sikrer ekstra hold om foden. Plastforstærket hælkappe, overdel uden syninger, mellemsål med varierende fasthed, moderat pronationsstøtte.

Lækker på foden

Nike hitter med nyt snøresystem i løbeskoen, der sikrer ekstra hold om foden.

## Nike Lunar Eclipse 2 | |

Funktion: Nike Lunar Eclipse bevæger sig funktionelt på et meget højt niveau.

Kvalitet: Helhedsindtrykket er godkendt uden rigtig at imponere.

God til prisen: O.k., Lunar Eclipse byder på detaljer, der typisk hører til i dyrere sko.

Konklusion: Lunar Eclipse II er rent teknisk en ulv i fåreklæder. En stribe fikse detaljer, som ingeniørerne nærmest har sneget ind i skoen (især det gode fodgreb), løfter den op blandt markedets allerbedste modeller.

Pris: 1.300 kr.

www.nike.com

Nike Lunar Eclipse 2

Det lidt konservative udseende kan nemt snyde. For godt nok byder skoen på mange af de detaljer, som vi efterhånden tager for givet i en god løbesko, fx gennemgående støddæmpning i sålen, flekszoner, der understøtter fodens bevægelse, samt en lækker overdel. Men bag overfladen gemmer der sig noget, som adskiller skoen fra de fleste andre.

Snørebåndene trækker i en krans, der smyger sig om vristen og sikrer en eventyrlig god sammensmeltning mellem skoen og foden. Systemet skal faktisk prøves, for at man kan forstå, hvor godt det føles, når sko og fod går i ét. Indtil du forkæler dig selv med denne oplevelse, må du tage vores ord for, at Nike virkelig har ramt plet med det intelligente Adaptive Fit-remsystem.

Kombineret med en mellemsål, der trods et ensartet udseende byder på varierende støtte og støddæmpning hen over hele længden, samt den klassiske vaffelsål, der er lige god på asfalt og grus, bliver resultatet en helstøbt løbeoplevelse af de store.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du gerne opnå med din træning i løbet af det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: