Fakta: Let løbesko med lynsnørre. 7 mm drop. Vægt (str. 43): 237 g.

Let løbesko til asfalt

Salomon Sense X-Series er en rigtig gaderacer løbesko. Traileksperterne har gjort det godt.

## Salomon Sense X-Series | |

Plus: Meget velsiddende. God, blød dæmpning.

Minus: Prisen er i overkanten. Sålen savner greb i vådt føre.

Pris: 1.400 kr.

Konklusion: Der er ikke sparet på noget. Alle Salomons fineste teknologier er rullet ud, og de virker. Skoen er ikke en trailsko, men en lækker landevejsracer, som vil gøre sig fint på ruter med grus. Prisen er i overkanten.

www.salomon.com

Citytrail kalder Salomon sin sko-linje til løb i både terræn og by. Med skoen her er fokus drejet mere mod city, og det er godt. For mens flere af de andre sko i kategorien har sat sig mellem to stole, er denne her en fremragende asfaltracer.

Skoen er let (237 gram) og hurtig. Den sidder godt på foden. Tåboksen er gjort mere rummelig end andre X-modeller. Bredden hen over forfoden er også øget markant, uden at det går ud over holdet og støtten dér. Pasformen om hæl og mellemfod er tæt og kontant. Pløsen er blød, og snøresystemet et af de bedste på markedet. Tilsammen giver det en rigtig god step in-oplevelse – også bedre end tidligere S-Lab Sense-modeller.

Mellemsålen er blødere, end vi er vant til i Salomons sko. Det fungerer fornemt til gadebrug. Der er god føling med underlaget, og dæmpningen er dejlig blød uden at være så voldsom, at man taber kraft. Ydersålen er i Salomons Contagrip. Den er slidstærk og har rigtig godt greb på grus og asfalt – men det tætte profilmønster pakker til på jord, selv i tørvejr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: