Hvad? Løbesko med ekstra kraftig mellemsål. Vægt: 275 gram (str. UK 9). 4 mm hældrop.

Let tyksak

Fresh Foam er en sjov, tyksålet sko i friske farver, der byder på dejlig støddæmpning.

## NEW BALANCE 980 FRESH FOAM | |

Plus: Let, velsiddende og dejlig responsiv at løbe i.

Minus: Tynde snørebånd og en meget åben overdel, der lukker vand ind, når det regner.

Pris: 1.100 kr.

Konklusion: En enkel og sjov sko i friske farver. Den er hverken så tung eller så blød, som den ser ud til, og den er dermed egnet til tempofyldt løb. En anderledes og interessant sko til intervaller og tempoløb.

www.newbalance.com

Fatshoes er kælenavnet for en ny type løbesko med tykke såler. Hoka er de mest kendte, men i år byder både New Balance, Brooks og Skechers også ind på kategorien.

980 Fresh Foam er en simpel sko, hvor hele mellemsålen er befriet for gel, air, kiler og andre teknologier og holdt i det nye freshfoam-materiale. Overdelen er en enkel, meget åben mesh – uegnet til regnvejr, men let og dejlig åndbar. Snørerne er helt flade og kan trykke lidt på vristen, hvis man strammer hårdt.

Skoen ser tung ud i æsken, men med 275 gram svæver den på foden og er fed at løbe stærkt i. Et lavt hældrop på 4 mm får én frem på foden, og den tykke sål er noget fastere og mere responsiv, end man umiddelbart tror, og altså god at give den gas i.

Overdelen slutter tæt til, og læsten er bred og fodformet og levner god plads til forfoden. Forfoden giver faktisk mindelser om den gamle, grå ruskinds-New Balance, som nogle sko-nostalgikere nok savner.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: