Løbeskoen, der passer til ALLE

Din løbestil er unik, men det er Diadora Blushield-løbeskoen også. Den banebrydende teknologi sikrer nemlig, at skoen tilpasser sig dig – ikke omvendt – så du får et 100% balanceret løb.

23. marts 2017 af kommerciel redaktion for Diadora

At finde den bedste løbesko er lidt ligesom at finde en livspartner. Det skal være den helt rigtige, som dækker dine behov – og du må prøve dig frem. Diadora Blushield løbeskoen ændrer dén virkelighed. Jep, det er slut med at bruge tid på et løbebånd for at teste dig frem til en model, der kommer tættest på dine drømme. 

Diadora Blushield er en multifunktionssko, der gør andre sko overflødige! Som den første af sin slags giver den optimal støtte i forhold til pronation og støddæmpning ved at forme sig efter din fods anatomi og reagere på dens bevægelser. Samtidig er der lagt op til et langtidsholdbart forhold. En l øbesko, der passer dig perfekt, vil nemlig optimere dit løb. 

Den unikke Blushield-teknologi minimerer asymmetrien mellem din højre og venstre fod (som alle mennesker har) og gør alle dine skridt stabile. 

Skoens hovedkomponenter:

  • SBS Advance Compound, der er formet som en bølge,og som med sine flere hundrede dupper kanforene støddæmpning med ekstraordinær kraftoverførsel. 

  • Morpho Basen, den ortopædiske ydersål, som respekterer fodens natur- lige bevægelser og aflaster dermed hele kroppen – fra fødder og knæ til ryg, nakke og skuldre. 

  • Ortopædisk opbygget mellemsål, der er baseret på føddernes anatomi, og som sikrer den optimale balance og afvikling af dit løb 

Tip! Deltag i konkurrencen om et et par Blushield løbesko plus en løbejakke fra Diadora til både dig og din træningsmakker. Samlet værdi: 5.000 kr. Deltag HER inden d. 26. april 2017.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: