Produktinfo Letvægtstræner med mellemsål i RevLite. Til neutrale/mildt overpronerende løbere. Vægt: 260 gram (str. 43,5).

Luksus-letvægter

New Balance 890 er en fremragende letvægtssko, der inviterer til fart.

## New Balance 890 v2 | |

Funktion: Lav vægt og god dynamik sikrer suveræn løbeoplevelse.

Kvalitet: Lækkert forarbejdet hele vejen igennem.

God til prisen: Vi betalte gerne mere for så fed en sko.

Konklusion: For løbere med neutral til let pronerende løbestil er der tale om en fremragende sko til hurtige ture og konkurrencer. Takket være lav vægt, tæt pasform og god dynamik er løbeoplevelsen fantastisk, og skoen kalder på fart.

Pris: 1.000 kr.

www.newbalance.dk

New Balance 890 v2

Det er måske i overkanten at kalde lanceringen af New Balance 890 en revolution. Men skoen, der blev sendt på markedet sidste år og nu er kommet i en version 2, er altså en overrumplende nyhed. Det nyskabende består i den nyudviklede mellemsål. RevLite kalder New Balance den, og den er let og yderst levende.

Materialet resulterer her i en sko, der føles som en fjer på fødderne, og som sender dig i ekspresfart over asfalten. Til trods for den lave vægt er New Balance 890 komfortabel med en velpolstret hæl og god komfort i overdelen. Pasformen er tæt som en handske. Forfoden er lidt flad – husk det, hvis du har en fyldig forfod.

Sålen er ‘skåret op’ for øget fleksibilitet, og sammen med det relativt lille drop mellem hæl og forfod (9 mm) sikrer det et dynamisk løb. Skoen er et fantastisk bekendtskab for den neutrale løber, der leder efter en let sko til de hurtige ture og konkurrencer.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: