Nike er klar med ny Free-model

Nu har Nike lanceret en lækker, ny løbesko til de korte ture.

17. august 2016

Model: Free RN Motion Pris: 1.400 kr. Info: nike.com Hvad: Minimalistisk løbesko m. overdel i Flyknit. 4 mm drop. Vægt: 242 gram (str. 44).

Nikes nye version af deres mest minimalistiske Free-sko er for første gang en rigtig god løbesko.

Der er kommet mere sål under fødderne, og sålen er blevet mere fjedrende. Det giver sammen med et mindre drop (4 mm mod 8 mm tidligere) en rigtig god løbeoplevelse.

Det er ikke en sko til lange ture (medmindre du er meget trænet), men til sprinter og kortere ture, hvor du har fokus på at løbe effektivt, er den lækker.

Den gode løbeoplevelse understøttes effektivt af den meget tætte knitoverdel, der sidder tæt som en strømpe om foden.

Overdelen er gjort lidt fastere om hælen. Det giver ekstra hold, men enkelte testere syntes dog, at skoen klemte for meget om bagfoden.

Konklusion

En lækker sko, som fra første skridt er super at løbe i. Meget velsiddende og komfortabel. Perfekt til sprinter og kortere ture.

Fordele: Lav vægt. Lækker løbeoplevelse og meget blød og tæt overdel. Ulemper: Tæt om hælen. På en bred bagfod kan den godt klemme.

Alt i alt får den nye Free-model 4½ ud af 6 mulige stjerner.

Source #Nike.com

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: