Læs også

Let og lækker

Fakta: Neutrale løbesko med blød og fleksibel sål. Åndbar knit-overdel. 4 mm hældrop. Vægt: 260 gram (str. 44,5).

Nike Free-sko til løberen

Nike Free RN Distance er den seneste opdatering af Free-skoen, og den er meget vellykket. Skoen er let og blød og yder masser af støddæmpning.

## Nike Free RN Distance | |

Konklusion: En rigtig spændende sko til alt fra intervaller til restitutionsture. Opbygningen stiller dog store krav til føddernes og benenes styrke, så gå forsigtigt til værks.

Plus: Blød og rigelig støddæmpning. Dynamisk løbeoplevelse. Prisen.

Minus: Lidt løs overdel. Sål, der samler småsten og grus op.

Pris: 1.050 kr.

www.nike.com

Nikes Free-sko har været en af amerikanernes største salgssucceser ever. Men skoene er aldrig rigtig slået igennem som løbesko. Det ønsker Nike nu at lave om på med den nye Free RN Distance.

Skoen er bygget op som en traditionel Free-sko, men sålen er lavet med et ordentligt lag af Nikes støddæmpende, fjedrende Lunarlon, som vi kender fra de mere performanceorienterede sko.

Det gør en kæmpe forskel, for skoen yder masser af støddæmpning, samtidig med at den er mere responsiv end den lidt døde oplevelse, man godt kan have i en traditionel Free.

Ellers opleves skoen klassisk Free. Den bløde sål er supersmidig og lader foden arbejde frit. Overdelen har fået mere hold pga. lidt Flywire, men er stadig let, rummelig og sok-agtig om foden.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: