Nike LunarGlide 8: Ny og nyskabende løbesko fra Nike

Nikes nyeste version af LunarGlide, LunarGlide 8, er en fremragende sko, der byder på en stribe nyskabelser. Men gamle fans kunne blive skuffede.

23. juni 2016

8. version af Nikes Lunar Glide er en helt anden sko end tidligere generationer af modellen. Den deler godt nok målgruppe med sine forgængere og er en let sko til løbere, der overpronerer, men både overdel og især mellemsål er totalt nytænkt.

Sålen er næsten identisk med den, der sidder på præstigeskoen Lunar Epic og gør brug af samme nye lasercut-teknologi, hvor mellemsålen er snittet op på ydersiden. Ideen er, at sålen komprimeres på en måde, så den yder en blød og præcis pronationskontrol. Og det virker.

Fremragende marathonsko

Skoen er fremragende at løbe i både på lange ture i roligt tempo eller til mere tempofyldt løb. Den vil kunne fungerer som pålidelig og hurtig marathonsko for den garvede løber og som lækker intervalsko for den mindre garvede. Men skoen virker også blød og lidt ustabil i forhold til sine forgængere.

Ydersålen er opdelt i lasercuttede zoner. Det har et overraskende godt greb, men de mange små snit samler et utal af småsten op.

Konklusion

Løbeoplevelsen er helt i top. Skoen sidder godt om foden, og den bløde sål er fremragende til både roligt og tempofyldt løb. Men skoen er blevet blødere og en smule mere ustabil.

+ Vægt, løbeoplevese. Nytænkt mellemsål og pronationskontrol - Ydersålen samler grus og småsten op.

Pris: Ca. 1.200 kr. Info: Letvægt løbesko med mild pronationsstøtte via lasercuts i mellem- og ydersål. Overdel i mesh. Vægt: 265 gram. (str. 44):

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: