© Colourbox

Racersko, del. 2

Allrounderen Pris: 1.100 kr. Vægt: 269 gram Egnet til: Den tungere og mildt overpronerende løber, der leder efter en 2.-sko til intervaller, tempoture og konkurrencer. Fungerer til alt fra 5-km til maraton.

Allrounderen

|

© Kenneth Drabæk

Pris: 1.100 kr.

Vægt: 269 gram

Egnet til: Den tungere og mildt overpronerende løber, der leder efter en 2.-sko til intervaller, tempoture og konkurrencer. Fungerer til alt fra 5-km til maraton.

Fakta: Mere en letvægtstræner end en decideret konkurrencesko. Den vil dog stadig føles let og hurtig på fødderne. Skoens overdel er nyskabende. Pløsen er fastgjort til skoens ene side for øget pasform, og materialerne er dejlig ventilerede.

www.newbalance.com

### Triatleten
© Kenneth Drabæk

Pris: 1.000 kr.

Vægt: 249 gram

Egnet til: Den opmærksomhedsglade triatlet, der ønsker en støddæmpende og åndbar sko med pronationskontrol. Kan bruges fra 5-km til maraton.

Fakta: Skoen er udviklet til triatlon og byder bl.a. på elatiksnørebånd for hurtigt skift mellem cykelsko og løbesko og et glat indre, der gør skoen egnet til løb uden sokker. Der er godt med støddæmpning og stabilitet i skoen, og den vil også fungere for den lidt tungere løber med en tendens til overpronation.

www.asics.com

Ekstremisten

|

© Kenneth Drabæk

Pris: ca. 700 kr. (skal købes online)

Vægt: 99 gram

Egnet til: Den lette løber med neutral løbestil. Kan bruges til konkurrencer på 1.500 m til 10 km.

Fakta: Tjek lige, at du har fået dem på fødderne, inden du sætter ud ad døren. Med en vægt på anorektiske 99 gram er Wave Universe en af de letteste sko, du kan binde om foden. Skoen er skabt til asfaltkonkurrencer, og du kan godt glemme alt om holdbarhed, støtte, støddæmpning og andet blødagtigt pjank.

www.mizuno.eu

### Gaderaceren
© Kenneth Drabæk

Pris: 900 kr.

Vægt: 201 gram

Egnet til: Løberen med neutral til letpronerende løbestil, der foretrækker en kontant sko med en god respons. Bedst egnet fra 5-km til halvmaraton.

Fakta: Meget flad letvægter fra Puma, der sørger for en yderst kontant skridtafvikling og en god følelse med underlaget. Sålen er konstrueret på en måde, så den afbøder og bremser pronationen.

www.pumarunning.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: