Læs også

Dyr, men god

Produktinfo: Racersko med Boost-sål. Overdel i mesh. 10 mm drop. Vægt: 215 gram.

Racersko med unik dæmpning

Adidas Adizero adios boost er en let, dynamisk racersko, der kan spare dig mange sekunder i et motionsløb.

## Adidas Adizero adios boost | |

Konklusion: Boost-sålen leverer sublim dæmpning og respons og er en kæmpe gevinst – især til længere konkurrencer. Overdelen er også helt i orden.

Pris: 1.200 kr.

www.adidas.com

Adidas lancerede sin Boost Racer under Tokyo Marathon, hvor den vandt. Og det støddæmpende, fjedrende Boost-materiale giver da også ekstremt god mening til lange løbeture i højt tempo.

Skoens vægt er på 215 gram. Det er i den høje ende for en racersko, men den føles stadig let – og især på længere ture satte vi ekstremt stor pris på den ekstra dæmpning, der er skyld i vægten, for den er simpelthen perfekt. Den er så blød, at den skåner benene, men har samtidig så meget respons, at man føler, at al energi konverteres til fremdrift frem for at forsvinde ned i sålen.

Skoens overdel er lavet i en simpel, traditionel mesh. Det fungerer glimrende, og skoen sidder tæt uden at være decideret snæver. Snørebåndene er tynde for at holde vægten nede. De er ikke superfunktionelle og gør det vanskeligt at snøre skoen til. Ydersålen er forsynet med Continental-gummi. Det lyder som en gimmick, men giver et solidt greb – også i vådt føre.

Adidas Adizero adios boost er en udsøgt racersko med en fremragende pasform og ydelse.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: