Produktinfo: Trailsko med lynsnøresystem. Elastisk pløs, der svøber sig rundt om hele foden. Stenplade under forfoden. 4 mm drop. Vægt: 217 gram (str. 43).

Suveræn og let trailracer

Salomon udvider serien af lette, raceorienterede trailsko og lander et vaskeægte pletskud med denne trailsko, der bider sig fast både op og ned ad bakkerne.

## Salomon S-Lab Sense Ultra | |

Funktion: Vejgrebet og løbedynamikken er i top.

Kvalitet: Materialerne virker gedigne, selvom alt er letvægt.

God til prisen: Det er en topsko. Men prisen er altså lovlig høj.

Konklusion: Prismæssigt placerer den sig lige under topmodellen. Men i vores øjne er den faktisk overlegen, når det kommer til de løbedynamiske kvaliteter. Leder du efter en sko til fyrige løbeture ude i naturen, er Sense Ultra et af markedets bedste bud.

Pris: 1.400 kr.

www.salomonrunning.com

Sidste år lancerede Salomon en Sense-sko, der skilte vandene. På sin vis var den let og lækker, men den var også så raceorienteret, at de færreste motionister kunne finde sig til rette i den.

Sagen er en helt anden med næste skud på stammen, for selvom den er næsten lige så let og lækker som sin storebror, så er Sense Ultra en langt mere anvendelig sko.

Plusserne tæller en støddæmpning, der gør både hårdtstampede grusveje og små asfaltafsnit tålelige. Det er dog i terrænet, skoen for alvor gør sig bemærket, for hold da op, hvor føles den bare hurtig.

Pasformen er tæt og kontant, og sålens fald fra hæl til forfod er så lavt, at du helt naturligt lander længere fremme på foden og løber mere dynamisk.

Den grove sål bider både op og ned ad bakkerne, og selv ved sideværts løb på stejle skrænter er vejgrebet solidt. Det gav os den fornødne selvtillid til at åbne op for alle blus.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: