De rigtige løbesko
De rigtige løbesko

Én løbesko er formentlig ikke nok, hvis du vil løbe god, effektiv og sikkert.

Test: Hvilke løbesko har du brug for?

Mange løbere nøjes med at have ét par løbesko. Men de fleste kan have stor glæde af at udvide sko-parken med en eller flere løbesko. Test dig selv her og se, hvilken løbesko, du skal have for at få fuldt udbytte af din træning.

Mange løbere holder sig til ét par løbesko, som de bruger overalt. Men der er faktisk store fordele ved at udvide sko-garderoben med både ét, to og tre par løbesko. Ud over at nedsætte din skadesrisiko er det også mere økonomisk, og dit løb bliver langt sjovere i specialiserede sko. 

Og selv om det er en større investering i løbesko nu og her, holder hver enkelt løbesko jo tilsvarende længere.

Hvilke sko, du vil få glæde af, afhænger helt af dine løbevaner - hvor ofte du løber, hvor du løber, hvor hurtigt - og hvordan.

Tag vores test og find den løbesko-pakke, som passer bedst til dine løbemønstre og løbevaner.

START TESTEN HER

Se også vores store test-univers, hvor vi løbende tester nye løbesko.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: