Produktinfo Farvestrålende trailløbesko med sål i lidt blødere gummimateriale og vandafvisende yderstof. Reflekser på hæl og forfod. Vægt: 330 gram (str. 43).

Fint vinterbud

Nikes visuelle og meget vandskyende trailsko skal nok tackle vinterens løbestier.

Nike Pegasus Trail | |

Funktion: Allroundegenskaberne er i top – dækker de flestes vinterbehov.

Kvalitet: Der er kræset en del om materialerne og de små detaljer.

God til prisen: En vellykket løbesko, men prissat en kende i overkanten.

Konklusion: I praksis en rigtig god vinterløbesko, skabt til fedtet føre. Den fungerer også så fi nt på tør asfalt og grusveje, at vi sagtens kan se den som vinterhalvårets eneste løbesko. Vandafvisende, men alligevel rart nok åndbar.

Pris: 1.000 kr.

www.nike.dk

Der er knald på farverne. Men da den særdeles vandafvisende Pegasus Trail er som skabt til mudderbade, vil lidt smagsmæssig vaklen omkring det kosmetiske islæt hurtigt være ligegyldigt.

Sålen er grov uden at besidde gigantiske knopper. Dette markerer i vores øjne et perfekt kompromis mellem rigeligt bid på sne og løs skovbund og fornuftig afvikling på faste underlag som asfalt, hårdt stampede grusveje og klippeflader.

Rigtig vilde offroadsektioner er ikke skoenes domæne, for hertil er der for lidt bid i hælsektionens knopper. Den ret høje mellemsål, der placerer anklerne lidt vakkelvornt over jorden, formidler heller ikke tilstrækkelig stabilitet til, at vi vil anbefale skoen til meget ujævne småstier.

Næh, så hellere ud på en vinterslasket landevej, hvor den fine støddæmpning gør lange ture til en fornøjelse. Ligger der lidt sne eller snesjap, er skoen virkelig i sit rette element, for vejgrebet er i top, og det vandafvisende yderstof holder fødderne tørre.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: