Produktinfo Løbesko med vandtæt Gore-Tex-overdel. ‘Natural Motion’-sål understøtter et mere naturligt løb. Vægt: 345 gram.

Forsigtig trailsko

Der er rigtig god støddæmpning i Ecco Biom Trail. Men ikke meget offroad.

## Ecco Biom Trail | |

Kvalitet: Forarbejdning og materialekvalitet er på et meget højt niveau.

Pasform: Overdelen er lidt stiv. Men i øvrigt sidder skoen fint.

God til prisen: Materialerne matcher prisen. Om funktionen gør, er tvivlsomt.

Konklusion: Vil du ud og fyre den af på skovens småstier, er skoen det helt forkerte valg. Navnet til trods har BIOM Trail det klart bedst på faste, plane underlag. Den vandtætte overdel gør, at den kommer mest til sin ret, når stierne er fugtige og sjappede.

Pris: 1.400 kr.

www.ecco.com

Ecco Biom Trail

Efter at have testet natural runningskoen fra BIOM-serien til vores stortest i nr. 8/2012 var forventningerne til den nye trailmodel her store. Desværre skuffer Trail fælt, for den er stiv, klodset og umanerlig tung. Næsten 350 gram for en trailsko i str. 42 havde været o.k. for 3-4 år siden, men nu til dags er vi forvænt med lette, smidige sko, der egner sig langt bedre til danske skovstier, og ikke tyksålede, stive klepperter a la BIOM Trail.

Konsekvensen af den tykke sål er ganske vist, at du får god støddæmpning, men også, at du mister enhver føling med stien, du løber på. Det går ud over ankelstabiliteten og kroppens mulighed for at reagere spontant på skiftende underlag. På jævne grusveje betyder det mindre, og det er da også her, at skoen fungerer klart bedst. Overdelen i vandtæt Gore-Tex er vellykket, og især hælens gode støddæmpning klarer flot tung hællanding.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: