Produktinfo Vægt: 301 gram Velegnet til: Hurtigt løb på kringlede, mudrede stier.

Komfortsko med bid

Til tempofyldte trailture på skovens stier og offroad er den lette AdiZero overlegen og sikrer bid i et ethvert underlag.

## Adidas Adizero xt 4 | |

Funktion og pasform: Visuelt er Adizero XT 4 enormt stærk og ligner med sine rappe farver og brutale sål et bæltekøretøj med turbo.

Den udlægning giver en kompromisløs sko, der gør nogle ting helt perfekt, mens den er håbløs til andre. Lad os at starte med det positive, for skoen har et helt eventyrlig godt bid i løst underlag. Knopperne gnaver sig nærmest ned i stierne og giver vejgreb, selv hvis du løber op og ned eller sideværts på stejle skrænter. Er du på udkig efter en sko til tempofyldte trailture i vinterskoven, er AdiZero testens skarpeste bud.

Anderledes ser det ud, hvis du også gerne vil benytte skoen på våde landeveje og fortove. Her giver de hårde knopper dårligt vejgreb og meget beskeden komfort. Samtidig mærkes det, at støddæmpningen er nedprioriteret, for at fødderne kommer tæt på underlaget, og vægten holdes nede. På rolige langture er det desuden en gene, at skoen er meget luftig. Kulde og fugt trænger ubesværet ind i skoen og nedkøler fødder og tæer.

Konklusion: Tag den på i skovbrynet, og drøn så ud på en tempofyldt trailtur i læ for vinterblæsten. Her er skoen i sit rette element og leverer varen til højeste karakter. Find et alternativ, hvis turen byder på asfalt.

Pris: 1.000 kr.

www.adidas.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: