© Istock

Stor test af løbesko til trailløb

Med et par grovsålede løbesko klarer du alt fra møgvejr til snedækkede stier og blød skovbund. Vi har testet 19 af markedets trailsko.

2. november 2015 af Martin Kreutzer

Når efteråret og vinteren slår ned med regn, rusk og kulde, så er det ude i terrænet, den sjove løbetræning foregår. Ved at hive et par grovsålede løbesko på – kaldet offroad- eller trailsko – har du taget det første skridt til at løfte din løbeglæde og ikke mindst stå solidt fast.

De gode trailsko er nemlig bygget til at klare mosten – om det så er fedtet skovbund, mudderhuller, snesjap, våde grusstier eller sjaskede enge – ligesom mange af skoene også sagtens klarer lidt asfalt og islag. Trailsko bider sig fast i underlaget, så du står fast. Derudover er overdelen bygget til at afvise mudder, sand og snavs.

Med et par trailsko på fødderne klarer du møgvejret og kan udforske nye, spændende løberuter i skoven og naturen. Udvalget af trailsko er dog også meget forskelligartet, så afklar dine behov, inden du går ud og køber. Når det er sagt, så er niveauet tårnhøjt, så glæd dig til at dykke ned i testen og finde din favorit blandt 19 slidstærke modeller.

Find dine nye trailsko

Download pdf'en herunder og se, hvordan de 19 trailsko klarer sig i den store test. Vi kårer både en vinder og alle de prisskarpe køb.

Trailløb er fantastisk, hvis du har de rigtige sko. Få de bedste tips fra vores eksperter lige her, så du får en fantastisk tur i sporet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: