Produktinfo Den hardcore trailsko er en sand fartdjævel, uanset om du løber i mudder, sne, sjap eller lidt mere fast terræn.

Sublim mudderacer

Roclite forvandler pløre, sjap og sne til fremragende løbeunderlag. De bidske knopper bider sig fast i alle slags føre, og overdelen holder fødderne knastørre.

Inov-8 Roclite 312 GTX | |

Konklusion: Venter der mudrede stier eller tilsneede veje forude, har vi svært ved at pege på en bedre sko. Ved første berøring er der ikke samme feel good-faktor som over nogle af de andre modeller. Til gengæld lærer du med lidt tilvænning at sætte pris på den lave, smidige sål, der formidler optimal kontakt med underlaget, og de grove knopper, der hugger sig dybt ned i selv den blødeste jordbund. Og ikke mindst vægten, der er slet og ret fænomenal for denne type sko.

Pris: 1.200 kr.

www.inov-8.com

Roclite er slet og ret en imponerende mudderracer. Med en sål, der nærmest hugger sig ned i underlaget, og en overdel, der med sin indlagte Gore-Tex-membran holder fugten fra fødderne, er den en stor fornøjelse at løbe i.

Oplevelsen forstærkes af den lave mellemsål, der giver god føling med underlaget og lader fødderne arbejde frit og naturligt. Hældroppet er lavere end i de fleste traditionelle løbesko, så er du ikke vant til at løbe i lidt fladere sko, er det en god idé at gå forsigtigt til værks med modellen her.

Det kan dog vise sig at blive vanskeligt, for rent løbedynamisk er skoen så berusende, at vi tog os i at løbe længere, end vi plejede. For så let en sko er støddæmpningen overraskende god, og det gør, at skoens evner favner endnu bredere end til den nærmeste mudderpøl. Alle former for offroadløb fungerer strålende. I sne er den ligefrem genial, og selv på grusveje gør den det fremragende.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: