Hvad? Trailsko til forfodsløb. Forstærket overdel. 3 mm hældrop. Vægt: 303 gram (str. 43).

Trailsko: Naturlig offroad

Newtons første forfodsløbesko til trailløbsgenren er overvejende vellykket.

## Newton Boco AT | |

Plus: Godt forarbejdet og velfungerende forfodsopbygning.

Minus: Mellemsålen er for stiv, og det går ud over følingen med underlaget.

Konklusion: Forfodsløbere på jagt efter en sko til det grove vil finde glæde i Boco AT. Skoen gør det godt både på rolige langture og under tempofyldt ræs. Den stive sål fjerner desværre følingen med underlaget.

Pris: 1.400 kr.

www.newtonrunning.com

Newton er kendt for sine karakteristiske kiler under forfoden, der hjælper dig længere frem på foden, når du løber. Kilerne er dog noget nedtonet i denne nye sko – der er tænkt til trailløb – hvilket giver en bedre kontrol på ujævnt underlag.

Skoene stiller store krav til lægmuskulaturen og kræver tilvænning – især til lange ture. Og netop langture er ellers fristende, for med sin vandafvisende overdel, grove knopper under hele sålen og en hæderlig støddæmpning er skoen god til lange ture i skoven.

De fire landingskiler er skåret i tern, så sålen byder på solidt vejgreb ude i skoven. Den er også ret stabil, selv i ujævnt terræn, med god plads om tæerne og fast hold hen over svangen. Med dens forholdsvis lave vægt og dynamiske opbygning får man samtidig lyst til at løbe stærkt i den.

En anke er den usmidige mellemsål. Det går ud over følingen med underlaget – noget, der i vores øjne ellers er afgørende ved en sko til forfodsløb.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: