Vind de lækre Roadhawk FF fra Asics

Bliv hurtig på løbeturen og til hverdag med Roadhawk FF fra Asics. Se, hvordan du kan vinde dem her.

12. oktober 2017 af Redaktionen

Som du kan læse i det kommende nummer af Aktiv Træning, er vi ret begejstrede for den nye Roadhawk FF fra Asics. Og det har du også mulighed for at blive. I samarbejde med Asics udlodder vi nemlig to par sko – et til damer og et til herrer – som du kan vinde lige her.

Roadhawk FF er en sko, der både er lavet til løb og til hverdagsbrug. Med den nye model FF hopper Asics nemlig med på den voksende trend, hvor folk ikke længere vil nøjes med at se aktive ud, når de træner. Stilen fra landets løbebaner og fitnesscentre er simpelthen ved at rykke ind i det offentlige rum, og det er Roadhawk FF et godt eksempel på. En hurtig og responsiv sko, der sagtens kan bruges til hverdag.


Da vi her på Aktiv Træning testede skoen, skrev vi følgende om den: ”Den leverer en fast, men ikke for fast, dæmpning og hjælper til en god, hurtig skridtafvikling. Tilsammen skaber overdel og sål en let og lækker sko, der ikke gør tingene mere komplicerede, end de er. Et oplagt valg til den neutrale løber. Både til de lange ture og dem med fart på.”

Lyder det som noget for dig? Så svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen herunder.

Når du deltager, vil du samtidig modtage vores nyhedsbrev med artikler og tips til træning, kost, motivation. Og hvis du finder ud af, at du hellere vil ligge i sofaen og alligevel ikke gider blive bedre til din træning, kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.


Hvor mange striber er der i Asics-logoet på siden af Roadhawk FF?

Hvilken størrelse bruger du?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: