Vind den ultimative træningssko, der får dig til at løbe rigtigt

Diadora Blushield tilpasser sig din unikke fodform og løbestil. Her kan du score et par til dig selv plus din yndlingsløbemakker.

28. september 2017 af kommerciel redaktion for Diadora

Det er sværere at skippe løbetræningen, når du har en fast aftale med en makker. Samtidig kan det være med til at gøre de længste ture sjovere, og I kan presse hinanden på en god måde. Det eneste der gør træningstricket perfekt? De perfekte løbesko, som du kan vinde lige her: Diadora Blushield.  

Unik teknologi giver 100 % afbalanceret løb
Diadora Blushield tilpasser sig sin ejer – ikke omvendt. Løbeskoens mellemsål absorberer og fordeler alle stød optimalt, mens et indlæg med utallige aktiverende ’dupper’ stimulerer dine fødders impulser og derfor reducerer føddernes asymmetri på selv de længste distancer – uanset om du har tendens til neutral, mild eller moderat pronation eller supination.

Sådan er du med
Udfyld kontaktformularen herunder, og svar rigtigt på spørgsmålet senest den 28. oktober 2017, så er du automatisk med i lodtrækningen om to par Diadora Blushield løbesko til en værdi af i alt 2.600 kr. Er du den heldige vinder, får du direkte besked af redaktionen og  mulighed for at vælge skoene i passende tilgængelige størrelser.


Hvad hedder teknologien, der gør Diadora Blueshield løbeskoen unik?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: