Produktinfo Beanie med LED for og bag. Blink eller konstant lys. 360-graders-reflekser. To størrelser.

Blinkende beanie-hue

Det er godt tænkt at udnytte moderne LED-teknologi til at putte for- og baglys i løbehuen. Når Domelite Lightwave tilmed er blød og lækker, scores der yderligere point.

## Nathan Domelite Lightwave | |

Konklusion: Domelite Lightwave er en velfungerende hue kombineret med indbygget LED-lys. Det er godt tænkt – og næsten lige så godt udført. Slap vi for at skulle afmontere lyset ved vask, havde der vanket topkarakterer. Som det er nu, må den ‘nøjes’ med et stort 5-tal.

Pris: 270 kr.

www.nathansports.com

Nathan Domelite Lightwave

Det er godt tænkt at udnytte moderne LED-teknologi til at putte for- og baglys i løbehuen. Når Domelite Lightwave tilmed er blød og lækker, scores der yderligere point. Og selv uden lygterne ville de mange reflekser give god synlighed i trafikken.

Derudover gavner fleeceforingen, der løber i et bånd om hovedet, både komforten og varmen. Toppen er i tynd nylon, som tillader overskudsvarmen at dampe af. Det gør huen velegnet til løbetræning hen over det meste af en almindelig dansk vinter.

Én ting irriterer dog: Når huen skal vaskes, skal LED-båndet møjsommeligt pilles ud. Det er irriterende – ikke mindst når lysbåndet skal bakses tilbage i huen efter vask.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: