Jule-tip: Den perfekte gave til den aktive mand

Giv en du holder af en fantastisk start på året med Aktiv Træning og en lækker træningstrøje fra Craft.

3. december 2017 af Redaktionen

Har du stadig ikke fundet den rigtige julegave til din aktive kæreste, mand, bror, onkel eller ven? Så fortvivl ikke. I Aktiv Trænings julegave-shop kan du nemlig få en fantastisk lækker træningstrøje fra det populære mærke Craft.

Trøjen er en del af Craft Active Comfort-linje, der blev lanceret for et par år siden og har høstet masser af stjerner i både Aktiv Træning og en stribe andre outdoor- og træningsmagasiner. Trøjet er fremstillet i et nytænkt, meget blødt materiale, der føles utrolig behageligt og bomuldsagtigt mod huden, men som samtidigt har en stribe funktionelle kvaliteter.

Trøjen er hurtigttørrende og svedtransporterende, og så er den en perfekt træningsmakker både under en jakke på kølige dage eller som eneste lag i fitnesscenteret eller når vejret bliver lunere.

Lige nu kan få den lækre træningstrøje til 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Men det er ikke alt!

Sammen med trøjen får du også 3 numre af Aktiv Træning, der er Danmarks bedste træningsmagasin med masser af inspiration og motivation til aktive mænd og kvinder. Her kan du hver måned glæde dig til masser af spændende input til motion og træning, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trends og perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Derudover får du programmer, øvelser, teknikker og brugbare tips, der bringer dig videre med din træning og hjælper dig med at nå dine mål. Du får også den nyeste viden inden for fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed, ligesom vi laver markedets mest omfattende test og anmeldelser af gadgets, tøj og sko til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb.

Når man bruger sine kræfter, skal man selvfølgelig også have ny energi ind. Derfor giver vi dig masser af opskrifter på sund og lækker mad, der giver ny energi, gavner din restitution og – ikke mindst – smager fantastisk.

Vi glæder os til at gå ind i 2018 og hjælpe dig eller nogen, du holder af, med at nå deres mål.

Læs mere om tilbuddet her – og klik her for at downloade et gavekort, som du kan give til juleaften.


Med venlig hilsen redaktionen på Aktiv Træning

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: