Produktinfo Tynd løbehandske med indbygget LED-lys og touchscreen- fingerspidser. Batteri ved håndled. Str. S/M og L/XL.

Lys ved hånden

Mange små, fine detaljer står nærmest i kø i den velsiddende løbehandske med blinklys i.

21. november 2012

## Nathan TEC Gloves | |

Funktion: Lys, reflekser, frotté og smartphoneflader. En helstøbt pakke.

Pasform: Sidder elastisk og rart om fingrene. Lidt sømme i fingerspidser.

God til prisen: Design, materialer og funktionalitet retfærdiggør fint prisen.

Konklusion: Der er tænkt over detaljerne – som der er mange af – i de ganske tynde og lækre TEC Gloves fra Nathan. Vist vejer batteri og pærer en smule ekstra, men det er uden betydning og da også en let pris at betale, hvis du sætter pris på din (trafik-)sikkerhed.

Pris: 280 kr.

www.nathansports.com

Nathan TEC Gloves

Det er godt klaret, at Nathan har taget noget så simpelt som en løbehandske og produktudviklet den i en grad, så selv teknikfreaks fascineres.

To ting gør handskerne unikke. Den ene er fingerspidsbeklædningen på tommel-, pege- og ringfinger, der gør det muligt at betjene din smartphone. Den anden er det indbyggede LED-lys, der lystigt blinker derudad og sammen med reflekserne gør handskerne yderst trafiksikre. Lyset tændes og slukkes yderst enkelt via en lille kontakt ved håndleddet, og hverken batteri eller lysindsats generer det mindste under brug.

Andre gode detaljer, der retfærdiggør den lidt højere pris, er en stribe tynde gummibaner i håndfladen, der sikrer godt greb om alt, hvad du holder på. Ydermere satte vi stor pris på frottézonerne ved tommeltotten til den obligatoriske aftørring af dryptuden. Det runder den helstøbte pakke smukt af.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: