Produktinfo Løbehandske med indbygget vindovertræk, touchscreenfingre og reflekser. Fås i 2 farver. Str. S-XL.

Perfekte handsker til vinterløb

Med Craft Hybrid Weather Glove er du klar til både hårde og milde vinterdage. Handsken har et hav af gode detaljer - især overtrækket fortjener ros.

## Craft Hybrid Weather Glove | |

Funktion: En handske med masser af detaljer – og de virker.

Pasform: Super pasform takket være de smidige materialer.

God til prisen: Ikke ren lavpris, men også anvendelig hele vinteren.

Konklusion: Glimrende handske med et hav af detaljer, der alle bidrager til funktionaliteten. Især overtrækket fortjener ros. Det gør handsken anvendelig både på milde vinterdage og på dage, hvor vejret viser tænder.

Pris: 300 kr.

www.craft.se

Craft Hybrid Weather Glove

At en løbehandske ikke bare er en løbehandske, bliver man forvisset om, når man trækker Crafts Weather Glove på fingrene. Det er uden tvivl en af de mest tekniske handsker, vi har haft fingrene i. Den mest iøjnefaldende detalje er det fikse vind- og vandtætte overtræk, der gemmer sig i den lille lomme på handskens håndryg, og som trækkes ud over fingrene, når vintervinden piber.

Overtrækket er aldeles tæt og bidrager med overraskende meget varme, og det pakkes uden problemer ned, når vejret bliver mildere stemt. Det gør handsken til en sublim allrounder, der holder hænderne varme gennem hele vinteren. Foruden overtrækket markerer handsken sig med et strækbart materiale i fluorescerende neon beklædt med reflekser for øget synlighed.

Fingerspidserne på tommel og pege er touchscreenvenlige, og tomlens frotté er lavet til at tørre en våd vintertud. Alt dette er dog irrelevant, hvis ikke handskerne sidder godt, og det gør de heldigvis.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: