Produktinfo Fingerhandske med udtageligt vindcover. Silikonegummi på fingrene. Flere indlagte reflekser. Str. XS-XL.

Smart vinterhandske

Pearl Izumis lune fingerhandske kan let laves om til en vindtæt og synlig luffe.

Pearl Izumi Shine Wind Mitt | |

Pasform: Varm og velsiddende om både hånd og fingre.

Kvalitet: Både materialevalget og konstruktionen er strålende kvalitet.

God til prisen: Prisen matcher det gode anvendelsesområde meget fint.

Konklusion: En funktionel vinterhandske for især løbere og langrendsskiløbere. Kombinationen af varmeisolering, vindbeskyttelse og ventilation fungerer fornemt – ikke mindst takket være det udtagelige vindovertræk.

Pris: 299 kr.

www.pearlizumi.com

Med Pearl Izumis Shine-handske kan man gardere sig mod vinterens lunefulde vejrskift samt foranderlige kropstemperaturer, når man er på farten.

Umiddelbart ser handsken meget almindelig ud. Men når man trækker den på, mærker man hurtigt, at der er tænkt i gode funktionelle detaljer, som får handsken til at skille sig ud fra andre vinterhandsker.

Mest markant er det indbyggede vindovertræk, som fikst er gemt af vejen i en lomme over knoerne. Når man hiver overtrækket ud over fingrene, får man effektiv beskyttelse mod iskold vind. Det satte vi rigtig meget pris på, når løbeturene i forvejen bød på minusgrader.

Fingrene har også velplacerede silikonezoner, som sikrer fin kontakt med mp3-knapper og godt greb om fx langrendsstavene. På langrendsskiene oplevede testerne faktisk, at det faste greb fungerede rigtig godt. Det neongule materiale og reflekserne gør også, at man ses fortræffeligt i mørket.

Det eneste negative: Den kraftige søm i skaftet har en tendens til at gnave.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: