Produktinfo Løbejakke med aftagelige ærmer og hætte. 100 pct. polyester med Windstoppermembran gør jakken vind- og bygetæt. Reflekser og sidelommer. Fås i rød, blå, sort, grøn. Str. S-XXL.

Alt i en-løbejakke

Gores rummelige løbejakke kan med et snuptag forvandles til en løbevest.

24. februar 2011

Gore Essential AS Zip-Off | |

Kvalitet: Materialevalg, kvalitet og finish er i topklasse.

Pasform: Meget rummelig pasform, uden at jakken dog flagrer for meget.

God til prisen: Som altid med Gore er prisen i den høje ende.

Konklusion: Jakken er god til nybegynderen, der ønsker en jakke, der kan lidt af hvert, og som primært skal bruges på løbeture i jævnt og roligt tempo. Mere erfarne løbere vil finde jakken for varm og for tæt til mere krævende løbeture som fx intervaller.

Pris: 1.350 kr.

www.gorerunningwear.com

Med hætte og ærmer på er den perfekt til vinterhalvåret. Tag hætten og ærmerne af, og så har du en glimrende vest til forår og efterår. Forvandlingen foregår nemt, da ærmerne og hætten er sat på med lynlåse. Man kan kalde det en slags alt i enløbeløsning, som Gore har begået – og derfor en glimrende jakke til begynderne, der kun vil nøjes med at købe et minimum af udstyr.

Dette understreges også af, at jakken er meget tæt og egner sig bedre til rolige løbeture i jævnt tempo end krævende løbeture som fx intervalture, hvor jakken både skal kunne give varme og tillade kroppen at komme af med den igen. Det sidste er jakken ikke så god til.

Set hver for sig kan man få bedre løbejakker og bedre løbeveste, end Gore-hybriden byder på, men det kræver så også flere investeringer. Så er du på udkig efter en løsning, som kan fungere godt i flere situationer, så kan du trygt investere i Gore-jakken her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: