Produktinfo Letvægtsjakke i 100 pct. nylon. Med justerbar hætte, reflekser og stor lændelomme. Vægt: 160 gram. Str. S-XXXL.

Fancy kogepose

Der er lidt for meget mode og for lidt funktion i Nikes letvægtsløbejakke.

15. februar 2012

Nike Hurricane Jacket | |

Funktion: Jakken er let og blød, men tæt. Vi savnede højere åndbarhed.

Kvalitet: Hæderlig kvalitet, den lave vægt taget i betragtning.

God til prisen: Du kan få bedre (men knap så smarte) løbejakker for 900 kr.

Konklusion: Der er lidt for meget fashion og lidt for lidt funktion i Hurricane-jakken. Den er dog ikke uanvendelig, og takket være sin lave vægt og høje pakbarhed vil den være et fornuftigt valg som forsikring på en lang løbetur i ustadigt vejr.

Pris: 900 kr.

www.nike.com

Man er ofte i tvivl med Nikes produkter – er det fashion eller funktion? Er designerne gået efter et rendyrket træningsprodukt til ambitiøse atleter, eller er det et modeprodukt? Med Hurricane er balancen tippet for meget mod fashion.

Jakken er flot, snittet er skarpt, og den lille hætte er en lækker detalje. Man føler sig med andre ord ret rap foran spejlet med jakken på.

Ude på løbestien er sagen en lidt anden. Materialet savner åndbarhed, og da jakken er totalt blottet for ventilationsåbninger, kommer man altså til at koge. Dertil kommer den store lændelomme, hvor indholdet rasler rundt.

Jakken har dog også et par velfungerende detaljer. Hætten fungerer glimrende, men bidrager til den kogende fornemmelse. Justeringen i livet er nem, og materialet er blødt og let og yderst pakbart. Jakken er dermed god at have med på en lang løbetur i ustadigt vejr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: