En lille en til halsen Kraven er trukket lidt op og holdt i tyndt, foret materiale. Det luner godt, når vinden bider. Synlig. Reflekser i ærmegabene sikrer synlighed, men gør også ærmeafslutningerne lidt ufleksible.

Funktionel letvægter

Lettere overvægtig letvægtsløbejakke, der dog fungerer godt, når den kommer i brug.

Helly Hansen Stratos-løbejakke | |

Anvendelighed: Lidt klodset i sammenpakket form, men god i brug.

Kvalitet: Rigtig gode materialer. Lynlåsen virker solid..

God til prisen: Prissætningen kan man absolut ikke brokke sig over.

Konklusion: Jakkens store trumf er det bløde, åndbare materiale, der smyger sig om kroppen og effektivt holder vinden ude. Pasformen er en smule løs, ærmeafslutningerne lidt stive, og sammenpakket fylder jakken vel meget.

Pris: 500 kr.

www.hellyhansen.dk

Den komprimerbare løbejakke er tænkt som en helgardering, du kan smide i løberygsækken og hive frem under løbeturen, hvis vejret pludselig bliver dårligt. Dens fornemste opgave er at fylde så lidt som muligt, så længe den ikke er i brug, for så til gengæld at varme og skærme for vinden, så snart den bliver foldet ud. Det er en balancegang, der er svær at beherske, og det tipper da også lidt for Helly Hansen med deres Stratosmodel.

Med en vægt på 165 gram og en sammenrullet størrelse som en stor grapefrugt gør jakken noget mere opmærksom på sig selv end mange af konkurrenterne, der typisk vejer under 100 gram og fylder som et lille æble.

Til gengæld er Stratos-jakken super funktionel, når den kommer på. Materialerne er bløde og meget behagelige mod huden. Og jakken er yderst åndbar og ventilerer optimalt selv under meget intensivt løb. Det er et kæmpe plus, der får os til at se mildere på den lidt posede pasform og de underlige, stive ærmeafslutninger, der ikke sidder til og derfor får ærmerne til at køre lidt frem og tilbage over håndleddet.

Snittet er let poset, og jakken føles lidt vel rummelig på de slankeste løbere.

Produktinfo:

Komprimerbar letvægtsløbejakke i åndbare og vind-/vandafvisende materialer. Fås i størrelserne S-XXL og i farverne grøn, blå, orange og sort.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: