Få en Salomon-løbejakke og 6 numre af Aktiv Træning for KUN 199,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto).
Få en Salomon-løbejakke og 6 numre af Aktiv Træning for KUN 199,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto).

Julens varmeste gave-tip

Giv dine nærmeste en fantastisk start på det nye år med Aktiv Træning og en vindtæt løbejakke fra Salomon.

4. december 2017 af Redaktionen

Om vinteren skruer mange løbere ned for træningen – eller rykker den indenfor. Det er både synd og unødvendigt. Selv om det er koldt, og vinden skærer gennem gaderne, kan man nemlig sagtens give den gas udenfor, så længe man bare er klædt rigtigt på. Derfor er en af de mest populære varer i Aktiv Trænings webshop denne løbejakke fra Salomon, som både fås til mænd og kvinder. Jakken er nemlig super til at holde varmen inde og vinden ude, ligesom den i øvrigt også er vandafvisende. Af detaljer kan vi nævne, at ærmerne er faconsyede, der er to lommer med lynlåse, reflekser og så har den kanaler på ryggen, der sikrer en naturlig ventilation på løbeturen. Og når vi siger, at vi på det varmeste kan anbefale jakken, så mener vi det. Vi bruger den nemlig selv, når vi løber.

Lige nu kan du få Salomon-jakken sammen med 6 numre af Aktiv Træning for KUN 199,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Det betyder, at du sparer 938 kr. Og det inkluderer altså, at du de næste seks måneder får Aktiv Træning - Danmarks bedste træningsmagasin – sendt hjem med masser af inspiration og motivation til aktive mænd og kvinder.

Få en Salomon-løbejakke og 6 numre af Aktiv Træning for KUN 199,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto).
Få en Salomon-løbejakke og 6 numre af Aktiv Træning for KUN 199,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto).

Med Aktiv Træning kan du hver måned glæde dig til masser af spændende input til motion og træning, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trends og perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Derudover får du programmer, øvelser, teknikker og brugbare tips, der bringer dig videre med din træning og hjælper dig med at nå dine mål. Du får også den nyeste viden inden for fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed, ligesom vi laver markedets mest omfattende test og anmeldelser af gadgets, tøj og sko til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb.

Når man bruger sine kræfter, skal man selvfølgelig også have ny energi ind. Derfor giver vi dig masser af opskrifter på sund og lækker mad, der giver ny energi, gavner din restitution og – ikke mindst – smager fantastisk.

Du kan læse meget mere om tilbuddet her. Og hvis du klikker her, kan du hente et gavekort, som kan bruge som adventsgave eller lægge under træet juleaften.

Vi glæder os til at gå ind i 2018 og hjælpe dig eller nogen, du holder af, med at nå deres mål.

Med venlig hilsen redaktionen på Aktiv Træning

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: