Læs også

Topvinterjakke

Produktinfo Tynd letvægts-softshell med strækbare zoner og svejsede samlinger. Ryglomme med ekstra minilomme. Str. S-XXL.

Lækker softshell

Komfort og funktionalitet følges på smukkeste vis i den gennemførte allroundjakke.

## Salomon Dynamics Softshell | |

Funktion: Materialemiks, design og detaljer går op i en højere enhed.

Pasform: Sidder ret tæt til, men bevægelsesfrihed og komfort er i top.

God til prisen: Vi er i afdelingen for high-end-produkter. Og det koster ...

Konklusion: Den vindtætte og særdeles vandafvisende tynde softshell er en fortrinlig allrounder til sæsonen. Pasformen hører til de mere tætte – så er man advaret – men det fleksible materiale gør, at den bare sidder godt. Og de fine detaljer står i kø.

Pris: 1.200 kr.

www.salomon.com

Salomon Dynamics Softshell

Det er helt enkelt en topløbe- og actionjakke, Salomon har skruet sammen. Den ret tynde Dynamics Softshell-sag byder på overlegen elasticitet, fornem vejrafvisning og strålende åndbarhed. Alt i alt masser af ‘feel good-fornemmelse’ til kroppen.

Dynamics Softshells robusthed og alsidighed gør, at den slår en tynd vindjakke med længder her i den kolde tid. Og så er det en fornøjelse at opleve, hvordan Salomon formår at få de mange funktionelle detaljer, som de har udviklet over årene, med i deres nye produkter.

Her er det fx den lille knapstrop højt på brystet, som gør, at man kan løbe med jakken åben og ‘lufte ud’, uden at jakken flagrer løs – takket være den lille strop. Og den meget rummelige ryglomme, som fint kan sluge fx en T-shirt, har indvendigt fået en lille ekstralomme i mobilstørrelsen, så småting ikke kommer til at hoppe rundt. Gennemtænkt!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: