Produktinfo Løbejakke med elastisk Gore Windstopper-softshell på forsiden. Talrige reflekser. Asymmetrisk snit ved håndleddene.

Perfekt til tempoløb

Opskriften er set før, men sjældent løst så overbevisende som her.

16. november 2010

Asics Level 1 Gore WS Top | |

Konklusion: Forarbejdningen imponerer mindst lige så meget som funktionaliteten i jakken, der nærmest er en hybrid af en løbetrøje og en solid vindvest. På de rette dage er den et kanon valg. I en våd dansk vinter kan der dog godt være langt mellem disse.

Pris: 950 kr.

www.asics.com

Snittet er elegant, og materialerne oser af kvalitet, hvilket det også skal være, når man skeler til den minimalistiske løbejakkes prislap. På en råkold vinterdag uden nedbør afsløres de øvrige kvaliteter, der især tæller effektiv vindbeskyttelse og suveræn åndbarhed.

Det sidste sikres ved, at Asics nøjes med vindtæt membran i det stykke, der beskytter kroppen i modvind, mens ærmer og ryg er i tyndt, ventileret materiale, der er velsignet med en uforlignelig evne til at lade varmen dampe ud.

Opskriften er set før, men sjældent løst så overbevisende som her. Løber du på tørvejrsdage med opskruet tempo, så du bliver meget varm, er komfortniveauet langt højere end i typiske windbreakere.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: