Produktinfo Vindtæt og let løbejakke med Windstopper-membran. Ergonomisk snit og tæt fit. Fås i mange forskellige farver. Str. S-XXL.

Sval vind på ryggen

Jakken opfylder faktisk nogenlunde samme formål som en løbevest. Så foretrækker man lange ærmer frem for en vest, er jakken et godt valg.

Gore Pulse AS Jacket | |

Konklusion: Let sommerløbejakke, der nærmest er helt åben på ryggen. Tager fint en kølig vind på en sommeraften. Lommen bagpå i siden er ikke super godt placeret, da mobiltelefonen eller mp3-afspilleren hopper meget rundt, når man løber.

Pris: 1.000 kr.

www.gorerunningwear.com

Gores nye Pulse AS jakke lukker tæt til fortil, men på ryggen er den åben som en cabriolet. Hele rygstykket er nemlig et stort stykke luftigt meshstof, der lader sveden fordampe og lukker svalende luft ind. Den kombination gør jakken god på småkølige sommerdage, hvor man vil have beskyttelse mod kold blæst.

Jakken opfylder faktisk nogenlunde samme formål som en løbevest. Så foretrækker man lange ærmer frem for en vest, er jakken et godt valg. Vær dog opmærksom på, at den skal passe fra starten, da der ikke er justering i fx livet til at stramme jakken ind. Lommen bagtil i siden kunne være placeret bedre.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: