Fakta: Vind- og vandtæt løbejakke i 4-vejs strækmateriale. Ergonomisk snit, ventilationskanaler, hætte.

Topvinterjakke

Crafts lækre og velsiddende løbejakke byder på en hel stribe fine funktionelle detaljer.

## Craft Elite Run Weather Jacket | |

Plus: Dejlig pasform, god komfort og effektiv vejrbeskyttelse. Mange gennemførte smådetaljer.

Minus: Relativt tung, fylder en del sammenfoldet.

Pris: 1.200 kr.

Konklusion: Det er ikke umiddelbart til at se på den ganske anonyme jakke, men den er faktisk proppet med funktionelle detaljer, som gør den til et fremragende valg på vinterens barske løbeture.

www.craft.se

Den bløde og ganske strækbare løbejakke her er en videreudvikling af en Craft-model, som vi tidligere har været svært begejstrede for på siderne her. Og det gode indtryk er kun blevet forstærket i den nye, updatede udgave. Det er et væld af smarte detaljer, som hæver den vandafvisende windbreaker pænt op over gennemsnittet.

Først og fremmest er der materialevalget, som er yderst behageligt og føles mindre syntetisk, end hvad vi er vant til – helt fri for irriterende knitrelyde, der kendetegner de fleste vandafvisende jakker. Små, velplacerede ventilationsåbninger gavner mærkbart ‘afdampningen’ fra kroppen uden at kompromittere vejrafvisningen. Og snøre i livet sikrer fin pasform og forebygger flagren.

Jakken byder på en af de bedste hætter, vi længe har prøvet. En simpel snørejustering trækker den sammen, så den sidder fint om hovedet, og er den ikke i brug, rulles den sammen og holdes på plads af en enkelt strop. Det er nemt og velfungerende og frem for alt lige til at betjene uden at stoppe op på løbeturen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: